Velikonoční bohoslužba tentokrát dvojjazyčně

Velikonoční nedělní bohoslužba se konala v muzeu Českého lesa a byla v češtině a v angličtině. Přijali jsme totiž vzácnou návštěvu - vojáky a jejich rodiny z německé americké základny v Grafenwoehru. Zpívali jsme české a anglické křesťanské písně, vyslechli pozdrav vojenského kaplana, Milan Mrázek měl kázání na téma vzkříšení. Poté následovala Večeře Páně. V prostorách na tachovském náměstí proběhl raut, o který se postarali Američani. Jídlo bylo vynikající. Od 14:00 hodin probíhal program v tachovském dětském domově. Děti poznávaly, jak se slaví Velikonoce v Americe.

Milan Mrázek - nedělní bohoslužba Velikonoce 2011Velikonoční nedělní bohoslužba se konala v muzeu Českého lesa a byla v češtině a v angličtině. Přijali jsme totiž vzácnou návštěvu – vojáky a jejich rodiny z německé americké základny v Grafenwoehru. Zpívali jsme české a anglické křesťanské písně, vyslechli pozdrav vojenského kaplana, Milan Mrázek měl kázání na téma vzkříšení. Poté následovala Večeře Páně.
V prostorách na tachovském náměstí proběhl raut, o který se postarali Američani. Jídlo bylo vynikající. Od 14:00 hodin probíhal program v tachovském dětském domově
. Děti poznávaly, jak se slaví Velikonoce v Americe.


Share on facebook
SDÍLET