Americké Velikonoce v tachovském dětském domově

Tachovský dětský domov navštívili vojáci z americké vojenské základny v německém Grafenwohru. Přijeli v civilu spolu se svými rodinami. Měli připravený asi hodinový program, během něhož děti poznávaly, jak se slaví Velikonoce v Americe. Napřed si děti v klubovně vyzdobily papírové tašky a potom se rozeběhly do zahrady hledat sladkosti a další drobné dárky. Přítomen byl i kazatel ECM Tachov Milan Mrázek a další lidé (hlavně mladí) z tachovského křesťanského společenství, kteří pomáhali s organizací a překladem.

kluci s dětského domovaTachovský dětský domov navštívili vojáci z americké vojenské základny v německém Grafenwohru. Přijeli v civilu spolu se svými rodinami. Měli připravený asi hodinový program, během něhož děti poznávaly, jak se slaví Velikonoce v Americe. 
Napřed si děti v klubovně vyzdobily papírové tašky a potom se rozeběhly do zahrady hledat sladkosti a další drobné dárky. Přítomen byl i kazatel ECM Tachov Milan Mrázek a další lidé (hlavně mladí) z tachovského křesťanského společenství, kteří pomáhali s organizací a překladem.


Share on facebook
SDÍLET